+46 (0)104 91 62 00 info@gripenbetong.se

Vi har levererat element till

hundratals byggnader genom åren

Vi gör byggandet enklare för våra kunder​

Det här är Gripen Betongelement

Gripen Betongelement AB bildades november 2013. Företaget ingår i den svenskägda Power Heat- koncernen. Huvudkontoret är placerat i Malmö och våra produktionsanläggningar ligger i nordvästra Polen nära hamn.

Medarbetare

Våra medarbetares samlade kompetens och erfarenhet i kombination med vår produktionskapacitet och kvalitet, är det som skapar vår styrka. Varje projekt är unikt och har olika utmaningar.
Idag är vi ca 100 s​tycken anställda.

Vi bygger det ni behöver

Vi har lösningar till alla typer av byggnader, t ex flerbostadshus, radhus, industrihallar och kontor. Vi har en intrimmad organisation och en väl genomarbetad arbetsmodell. Det gör att vi kan arbeta effektivt med snabba leveranser, hög produktkvalitet samt med ekonomiska och hållbara lösningar.

Kontakta oss på Gripen Betongelement AB

Önskar ni en offert eller har ni frågor och vill prata med våra kunniga projektledare?

Välkommen att kontakta oss!​

Gripen Betongelement - Sandwichvägg
Gripen Betongelement - Sandwichvägg

Färdig stomme i betong

Gripen Betongelement AB tillverkar prefabricerade betongstommar. Vi bygger på förtroende från några av Sveriges största byggare och har levererat element till hundratals byggnader genom åren.

Tillsammans med kund utarbetas en lösning som är specialanpassad för ert projekt. Vi är flexibla och kan ta oss an projekt både som materialleverantör och som total stomentreprenör.

Vi ansvarar för hela processen, från konstruktion och ritning till produktion, leverans och vid önskemål montage. Vi är lyhörda för era behov och försöker alltid hitta den absolut bästa lösningen.

Vi ser till att elementen kommer till arbetsplatsen efter bestämd tidplan. Vi samarbetar enbart med transportbolag som har erfarenhet gällande prefab-transporter samt chaufförer som följer reglerna på arbetsplatser i Sverige. Transporten går antingen på öppen trailer eller på inloader.

Ni får en komplett stomme som är färdig att montera och slipper formarbete, installationer och armering. Ni har kostnads- och leveranskontroll och kan därmed enkelt räkna hem investeringen. Detta på både kort och lång sikt.

Produktion i Polen

​Gripen Betongelement AB har under 2019 investerat i en ny produktionsanläggning intill den befintliga i Polen. Båda fabrikerna kommer innebära ökad kapacitet vilket kommer leda till kortare leveranstider samt möjlighet till att hantera fler och större projekt samtidigt.​​