Vi gör byggandet enklare för våra kunder​

​Gripen Betongelement AB bildades november 2013. Företaget ingår i den svenskägda Power Heat- koncernen.

Huvudkontoret är placerat i Malmö och våra produktionsanläggningar ligger i nordvästra Polen nära hamn.

Medarbetare

Våra medarbetares samlade kompetens och erfarenhet i kombination med vår produktionskapacitet och kvalitet, är det som skapar vår styrka. Varje projekt är unikt och har olika utmaningar.

​Idag är vi ca 100 s​tycken anställda.

Vi bygger det ni behöver

Vi har lösningar till alla typer av byggnader, t ex flerbostadshus, radhus, industrihallar och kontor. Vi har en intrimmad organisation och en väl genomarbetad arbetsmodell. Det gör att vi kan arbeta effektivt med snabba leveranser, hög produktkvalitet samt med ekonomiska och hållbara lösningar.

Färdig stomme i betong

Gripen Betongelement AB tillverkar prefabricerade betongstommar. Vi bygger på förtroende från några av Sveriges största byggare och har levererat element till hundratals byggnader genom åren.

Tillsammans med kund utarbetas en lösning som är specialanpassad för ert projekt. Vi är flexibla och kan ta oss an projekt både som materialleverantör och som total stomentreprenör.

Vi ansvarar för hela processen, från konstruktion och ritning till produktion, leverans och vid önskemål montage. Vi är lyhörda för era behov och försöker alltid hitta den absolut bästa lösningen.

Vi ser till att elementen kommer till arbetsplatsen efter bestämd tidplan. Vi samarbetar enbart med transportbolag som har erfarenhet gällande prefab-transporter samt chaufförer som följer reglerna på arbetsplatser i Sverige. Transporten går antingen på öppen trailer eller på inloader.

Ni får en komplett stomme som är färdig att montera och slipper formarbete, installationer och armering. Ni har kostnads- och leveranskontroll och kan därmed enkelt räkna hem investeringen. Detta på både kort och lång sikt.

​Gripen Betongelement AB har under 2019 investerat i en ny produktionsanläggning intill den befintliga i Polen. Båda fabrikerna kommer innebära ökad kapacitet vilket kommer leda till kortare leveranstider samt möjlighet till att hantera fler och större projekt samtidigt.​​

​​"Erfarenheten har byggt kunskapen. Nyfikenheten bygger innovationer."

​Gripen Betongelement AB omsätter er idé till en effektiv stomme av prefabricerad betong. Vi gör byggandet enklare för våra kunder, dessutom är vi enkla att ha att göra med.

Välkommen att prova oss, vi lovar att göra er nöjda!

Vill ni veta mer?

Kontakta oss!

Huvudkontor

Gripen Betongelement AB

Stekelgatan 4 A
212 23 Malmö

Org.nr.: 556664-6427

Visa på k​arta

​​

Vi på Gripen Betongelement AB är måna om miljön och försöker ständigt förbättra oss inom området. Skicka gärna digitalfakturor till oss - tillsammans kan vi göra skillnad!

faktura@​gripenbetong.se​

André Berlin

Säljande projektledare

+46 (0)703 848 714

andre.berlin@gripenbetong.se

​Sophia Do

Säljande projektledare

+46 (0)702 287 62​6

sophia.do@gripenbetong.se

Robin Nordström

Säljande projektledare

+46 (0)722 089 214

robin.nordstrom@gripenbetong.se

Agnes Bromée

Projektadministratör

+46 (0)730 679 537

agnes.bromee@gripenbetong.se

Joakim Kjellberg

Säljande projektledare

+46 (0)703 848 710

joakim.kjellberg@gripenbetong.se