Vi gör byggandet enklare för våra kunder

​Gripen Betongelement AB tillverkar prefabricerade betongstommar. Som företag betraktat är vi en ny spelare på marknaden. Men hos våra medarbetare finns mångårig erfarenhet och kompetens.

Vår produktionsanläggning ligger i Polen och har producerat betongstommar av hög kvalitet sen 1995. Vi bygger på förtroende från några av Sveriges största byggare och har levererat element till hundratals byggnader genom åren.

Medarbetare

Våra medarbetares samlade kompetens och erfarenhet i kombination med vår produktionskapacitet och kvalitet, är det som skapar vår styrka. Varje projekt är unikt och har olika utmaningar.

Gripen Betongelement omsätter din idé till en effektiv stomme av prefabricerad betong. Vi gör byggandet enklare för våra kunder, dessutom är vi enkla att ha att göra med.

Välkommen att prova oss, vi lovar att göra dig nöjd!

Vi bygger det du behöver

Vi har lösningar till alla typer av byggnader, t ex flerbostadshus, radhus, industrihallar, kontor, villor och stallar. Vi har en intrimmad organisation och en väl genomarbetad arbetsmodell. Det gör att vi kan arbeta effektivt – med snabba leveranser, hög produktkvalitet och ekonomiskt, hållbara lösningar.

Färdig stomme i betong

Vi ansvarar för hela processen, från konstruktion och ritning till produktion och leverans. Vi förstår dina behov och försöker alltid hitta den absolut bästa lösningen. Vår produktionsanläggning i Polen har kapacitet att göra såväl stora som små kundanpassade lösningar. 

Du får en komplett stomme som är färdig att montera. Du slipper formarbete, installationer och armering. Du har kostnads- och leveranskontroll. Du kan enkelt räkna hem investeringen, på kort och lång sikt.

CE-märkta produkter

Våra produkter är CE- märkta via det ackrediterade kontrollorganet CERTBUD. Vänligen se deklaration och certifikat på engelska och polska.

”Erfarenheten har byggt kunskapen.
​Nyfikenheten bygger innovationer.”

Kontakta oss

…och boka ett möte

Gripen Betongelement AB ingår i Power Heat-gruppen. Power Heat har ett flertal produktionsbolag och erbjuder hållbara helhetslösningar när det gäller industrirör, stålkonstruktioner, industriservice, spinklersystem och rostfri tillverkning.

Vår systemsyn på teknik, ekonomi och miljö i kombination med långsiktiga kundrelationer gör oss till en kostnadseffektiv partner för dig med höga krav på kvalitet och säkerhet.

Läs mer om Powerheat »​​

Utöver Gripen Betongelement AB består Power Heat gruppen av:

  • Power Heat Piping
  • Power Heat Mechanical Technologies Sweden
  • Power Heat Sprinkler System Sweden
  • Power Heat Real Estate
  • Power Heat Ecoclime
  • Solenco
  • We Conctruction​

Huvudkontor

Gripen Betongelement AB
Stekelgatan 1
212 23 Malmö

Org.nr.: 556664-6427

Visa på karta

​UK Version »

​André Berlin

Säljande projektledare

+46(0) 703 848 714

andre.berlin@gripenbetong.se

Stefan Liljegren

Säljande projektledare

+46 (0)702 168 431

stefan.liljegren@gripenbetong.se

Robin Nordström

Säljande projektledare

+46 (0)722 089 214

robin.nordstrom@gripenbetong.se

Susan Huynh

Projektadministratör

+46 (0) 730 679 537

susan.huynh@gripenbetong.se

Joakim Kjellberg

Säljande projektledare

+46 (0)703 848 710

joakim.kjellberg@gripenbetong.se