Prefabricerade väggar med färdiga installationer

Gripen Betongelement AB tillverkar alla typer av väggelement, t ex yttervägg, innervägg, lägenhetsskiljare, våtrumsvägg och sockelelement.​

Vi är extra stolta över vårt sandwichelement EcoMax 350 som med sin unika isolering har ett lågt U-värde. Elementen leveras helt färdiga till byggplatsen med ingjutna installationer.​​

Yttervägg (Sandwichelement) med lågt U-värde

Våra ytterväggar har en inre bärande skiva av lättklinkerbetong/betong, mellanliggande värmeisolering och en yttre fasadskiva i lättklinkerbetong/betong. Väggen levereras med ingjutna installationer och kan fås putsad och klar från fabrik eller oputsad för egen applicering. 

De släta formgjutna sidorna är enkla att måla och tapetsera. Väggen kan fås i tjocklek 300-350mm, har ett mycket lågt U-värde och kan fås med olika typer av isolering, t ex vit cellplast, grå cellplast och PIR som är ett av de mest effektiva isoleringsmaterialen på marknaden. 

Den väggen är vi extra stolta över – och kallas EcoMax 350. Den unika väggen genererar stora värden i form av god beständighet och lågt energianvändande under byggnadens livslängd.

Intresserad?

Kontakta oss »

Innervägg med fin finish

Innerväggen är ett massivt väggelement av lättklinkerbetong/betong. Väggen tillverkas i varierande tjockleker, efter behov med ingjutna elinstallationer och håltagningar för snabbt montage. 

Elementet har en fin finish och är enkelt att måla och tapetsera, med ett minimalt förarbete. Gripen Betongelement AB tillverkar också lägenhetsskiljare, våtrumsvägg för direkt applicering utan bredspackling och sockelelement till hallar och lantbruk. 

Elementen anpassas helt efter dina önskemål och är enkla att montera.

Intresserad?

Kontakta oss »

​Läs mer om våra olika betongelement

Huvudkontor

Gripen Betongelement AB
Stekelgatan 1
212 23 Malmö

Org.nr.: 556664-6427

Visa på karta

​UK Version »

​André Berlin

Säljande projektledare

+46(0) 703 848 714

andre.berlin@gripenbetong.se

Stefan Liljegren

Säljande projektledare

+46 (0)702 168 431

stefan.liljegren@gripenbetong.se

Robin Nordström

Säljande projektledare

+46 (0)722 089 214

robin.nordstrom@gripenbetong.se

Susan Huynh

Projektadministratör

+46 (0) 730 679 537

susan.huynh@gripenbetong.se

Joakim Kjellberg

Säljande projektledare

+46 (0)703 848 710

joakim.kjellberg@gripenbetong.se